Introductiepagina "Alles over Plantengroei"

Voorwoord

Een schitterend beplant aquarium is een lust voor het oog. Het bereiken van een dergelijk fraai aquarium vereist toch enige basiskennis. Wij hopen dat u na het lezen van onze artikelenreeks meer inzicht hebt gekregen in de materie en ook een fraai resultaat kan bereiken!

© copyright

Wij maken u erop attent dat de inhoud alsmede het gebruikte beeldmateriaal eigendom is van Easy Life International B.V. en de copyright-wetgeving van kracht is. Het elders publiekelijk openbaar maken (internet, tijdschriften, etc.) is niet toegestaan zonder dat wij daar uitdrukkelijk schriftelijke toestemming voor hebben verleend. Een (direkte) internetlink naar deze pagina's is uiteraard altijd toegestaan.

Copyright wetgeving van kracht Alle tekst en beeldmateriaal is eigendom van Easy Life International B.V. Wij hebben er veel tijd en moeite ingestopt om deze subsite tot een leerzaam en aantrekkelijk geheel te maken. Wij verzoeken u dan ook om eerst contact met ons op te nemen, alvorens u overgaat tot publiekelijk publiceren van de inhoud en/of beeldmateriaal van deze website. Zonder toestemming bent u dus in overtreding.

Het verkrijgen van toestemming en medewerking

Het bovenstaande copyright-statement klinkt streng en is ook zo bedoeld. Het is overgens niet zo dat wij persé geen medewerking willen verlenen tot het elders publiceren van onze teksten en beeldmateriaal. Integendeel, in overleg zullen wij doorgaans volledig meewerken en u op weg helpen. Verenigingsbladen, tijdschriften e.d. kunnen rustig bij ons aankloppen. Het op deze subsite gebruikte fotowerk is op 300 dpi drukkwaliteit verkrijgbaar. Kortom, als u tekst of beeldmateriaal wilt lenen van ons, laat het dan even weten.